0
Košarka

Vujošević: „Može da se desi da pobedimo“

Objavljeno: 02.04.13 u 15:39

Duško-Vujošević

Uoči košarkaškog „večitog derbija“, koji je na programu u sredu sa početkom u 21.00 , trener Partizana Duško Vujošević je na konferenciji za medije izjavio da bi moglo da se desi da njegov tim pobedi Crvenu zvezdu, prvi put ove sezone.

„Crvena zvezda je napravila značajan iskorak u oporavku kluba, dovela je igrače koji su u punoj ljudskoj i igračkoj zrelosti sa ciljem da odmah donese rezultat, što oni i čine. Publika će im dati prednost, ali može da se desi da mi koji smo mlađi i nekompletni sutra dobijemo utakmicu“ – rekao je Vujošević.

Crvena zvezda je dobila sva tri ovosezonska duela, a Partizanu će sutra biti još teže da prekine taj niz jer prema Vujoševićevim rečima on neće moći u potpunosti da računa na povređenog kapitena Vladimira Lučića.

„Lučić je svakim danom sve bolje, ali on još nije trenira tako da čak i ako bude u sastavu neće biti u punoj fizičkoj kondiciji kakvu zahteva ovaj meč“ – objasnio je trener crno-belih.

Saopšteno je da je Partizan odbio ponudu Crvene zvezde koja je ponudila 400 ulaznica protivničkim navijačima jer uprava kluba smatra da još nije pravo vreme da utakmicama ova dva kluba prisustvuju navijači oba tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter