0
Košarka

Partizan zvanično odbio Zvezdinu ponudu

Objavljeno: 02.04.13 u 20:50

kk partizan

Košarkaški klub Partizan u utorak se oglasio sa dva saopštenja iz dva različita razloga. Prvo je povodom izjave Nebojše Čovića da će Crvena zvezda ponuditi 400 ulaznica večitom rivalu za sutrašnji meč 2. kola Superlige Srbije, a drugo povodom netačne informacije da je Partizan inicirao hitan sastanak povodom te utakmice.

„Pored dobre volje koju je Uprava Crvene zvezde Telekom napravila učinivši gesti kojim nudi 400 karata za navijače Partizana, i pored naše još bolje volje, ne možemo to da prihvatimo.

Događaji na utakmicama između Crvene zvezde i Partizana tokom ove sezone, prva utakmica u ABA ligi kada je klub iz Humske bio domaćin, između 500 i 600 navijača Crvene zvezde je pod poznatim okolnostima ušlo u Pionir bez karata, potom dešavanja na utakmici finala Kupa „Radivoja Koraća“ u Kragujevcu, su suviše sveži da to može da se reguliše gestovima.

Mi imamo obavezu da našim navijačima obezbedimo ravnopravan tretman tokom čitave sezone, a u kontekstu ovakvih događaja ne možemo pri kraju takmičarske godine pristajati na ponude, koje ne mogu da kompenzuju prethodna dešavanja.

Želimo da se sve utakmice Crvene zvezde i Partizana do kraje sezone igraju isključivo pred navijačima domaće ekipe, da se smanji mogućnost od pravljena incidenata i u slučaju istih jasno vidi ko je odgovoran.

Pre početka sledeće sezone otvoreni smo za pregovore i dogovore o podeli karata koji zaista i mogu da budu početak boljih odnosa“ – objasnili su crno-beli.
Povodom pisanja pojedinih internet portala o inicijatoru hitnog sastanka na dan utakmice 2. kola Superlige Srbije, Košarkaški klub Partizan mt:s želi izričito da demantuje takve napise.

„Apsolutna je neistina da je šampion Srbije zatražio bilo kakav sutrašnji sastanak Predsedništva lige“ – piše u drugom saopštenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter