0
Fudbal

Gudelj najbliži Tventeu

Objavljeno: 02.04.13 u 23:53

nemanja-gudelj

Dušan Tadić bi već od leta mogao da dobije društvo u Tventeu u vidu sunarodnika Nemanje Gudelja koji ove sezone pruža odlične partije u dersu Brede.

„Trebalo bi predstojećeg leta da napustim Bredu, a mislim da već znam gde ću nastaviti karijeru. Vreme je da napravim sledeći korak u karijeri, a želje mi je da igram u klubu gde ću redovno igrati“ – rekao je Gudelj za holandski Telegraf, ostavši tako donekle zagonetan o kom klubu se radi.

Međutim, već posle sledećeg pitanja postalo je jasno da je Enshede sledeće stanica bivšeg mladog reprezentativca Srbije.

„Eventualni prelazak u Tvente bi bio lep korak u napred, međutim još neki klubovi se interesuju za mene. Sada mi je cilj da što bolje privedem kraju sezonu u Bredi pošto mnogo dugujuem ovom klubu“ – kazao je Nemanja kojem je direktni nadređeni u klubu otac Nebojša, trener Brede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter