0
Ostali sportovi

„Orlovi“ od utorka kompletni

Objavljeno: 01.04.13 u 12:23

rukometasi

Grupa od osam rukometnih reprezentativaca Srbije u kojoj su bili Darko Stanić, Mihailo Radovanović, Nemanja Ilić, Rajko Prodanović, Mijajlo Marsenić, Miloš Dragaš, Bogdan Radivojević i Nemanja Zelenović, zajedno sa pet članova stručnog štaba, stigla je juče oko 19 sati u hotel Hillinger u Beču.

Tamo su ih već čekali kapiten Momir Ilić, Alem Toskić, Bojan Beljanski, Momir Rnić i Marko Krsmančić, da bi već od 20 sati bio održan prvi trening.

„Raspoloženje u našoj reprezentaciji je odlično i, što je najvažnije, niko nije došao povređen i niko se ne žali na umor posle ligaških mečeva koje su imali tokom vikenda. Ostaje da sačekamo da nam se još danas pridruže Žarko Šešum i Luka Mitrović, koji je naknadno pozvan umesto povređenog Uroša Mitrovića. Luka u Beč stiže u utorak u prepodnevnim časovima, nakon utakmice koju njegov klub Skive igra u ponedeljak sa Viborgom“, rekao je direktor reprezentacije Vladica Spasojević i dodao da je interesovanje za utakmicu u sredu veliko, a hala u kojoj će se dve reprezentacije sastati gotovo rasprodata.

Za danas su planirana dva treninga, a za Grac se kreće u utorak, gde će se u sredu, od 20.30 časova odigrati utakmica sa selekcijom Austrije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2014.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter