1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ko plaća Sa Pintua?

Objavljeno: 01.04.13 u 23:48
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Potpredsednici fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović i Slaviša Kokeza održali su konferenciju za novinare na kojoj su izneli finansijsku analizu, do koje su došli. Mnogo toga je rečeno na pomenutoj konferenciji. Izgleda da pojedini funkcioneri kluba nisu u dosluhu.

Naime, na promociji Sa Pintua sportski direktor kluba Zoran Stojadinović je rekao da će njegovu platu, koja iznosi 200.000 evra godišnje, kao i platu njegovog pomoćnika od 36.000 evra godišnje finansirati anonimna firma, koja želi da to ostane u tajnosti. Međutim, na današnjoj konferenciji na pitanje novinara da li može da otkrije javnosti ime firme koja finansira platu trenera Čović je kao iz topa rekao :“ Crvena zvezda!„  Zatim je dodao : „Mi smo njegovu platu isplatili od novca koji nam je Gasprom u petak uplatio, tako da ga mi plaćamo od naših sredstava!“

Ako je neka kompanija obezbedila novac za plate trenera i insistirala na anonimnosti, nameće se pitanje koji je njen interes da bude sponzor, a da pri tom ne dobije reklamu? Razumljivo bi bilo da je rečeno da je neki pojedinac, kome su crveno-bele boje u srcu donirao novac, jer bi to značilo da se na ovakav čin odlučio iz emotivnih razloga. Međutim, svaka kompanija teži ka rentabilonom poslovanju i tu svakako nema mesta emocijama.

Nešto je trulo u državi Danskoj…

0
0

1 Komentara

  1. Kad ce vec jednom u ovoj Srbiji da nestane rec tajno a da se uvede rec javno. Ako ovako nastavimo bicemo i dalje dno dna.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter