0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Sporan izostanak Pantića sa utakmice

Objavljeno: 31.03.13 u 21:39
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Novi trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Rikardo Sa Pintu izostavio je čak i iz protokola Aleksandra Pantića za utakmicu protiv Radničkog 1923. Defanzivac crveno-belih je do te utakmice bio standardan igrač, tako da je odluka portugalskog stručnjaka mnoge začudila.

Ono što je posebno čudno je to da Pantić nije bio ni na današnjem treningu. Kao razlog toga , kako su iz kluba rekli , je problem sa povredom kolena, koje je operisao krajem prošle godine. Pantić je prošle nedelje odigrao utakmicu za mladu reprezentaciju Srbije i čak se upisao u listu strelaca. Možda u ovom slučaju nije problem povreda, već nešto drugo.

Pre samo nekoliko dana čelnici crveno-belih najavili su da će igrači koji imaju ugovor štetan po klub, ukoliko ne dođe do dogovora sa menadžerima o spuštanju procenta, imati poseban tretman. Pantićev menadžer je Ranko Stojić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter