0
Domaći fudbal

Rad polaže pravo na obeštećenje, a ne Stojić

Objavljeno: 31.03.13 u 11:25

image

Fudbalski klub Rad oglasio se saopštenjem za javnost povod pisanja medija da Ranko Stojić polaže pravo na procente iz ugovora bivših fudbalera Rada koji sada igraju za Crvenu zvezdu. Saopštenje „Građevinara“ vam prenosimo u celini.

„Povodom informacije objavljene u sredstvima javnog informisanja vezano za igrače FK Crvena Zvezda, na čije transfere fudbalski agenti polažu pravo na određene procente obeštećenja od njihovih daljih transfera, FK Rad ima potrebu da radi pojašnjenja navedene informacije obavesti javnost o sledećem:

Informacija da gospodin Ranko Stojić kao fudbalski agent polaže pravo na određene procente obeštećenja od daljih transfera bivših igrača FK Rad koji trenutno igraju u FK Crvena Zvezda nije tačna jer je ovo pravo definisano ugovorima i isključivo se nalazi u vlasništvu FK Rad.

Prilikom transfera igrača Miloša Dimitrijevića, Luke Milivojevića i Aleksandra Pantića iz FK Rad u FK Crvena Zvezda ugovorima o transferu definisana su međusobna prava i obaveze koja između ostalog definišu i određene procente koji pripadaju FK Rad od daljih transfera navedenih igrača.

Verujemo da greška kod objavljivanja navedene informacije nije učinjena namerno jer FK Rad sa medijima koji su je preneli ima izuzetno iskren i korektan odnos.

Poštujući rad i autoritet sredstava javnog informisanja koristimo priliku da medijima uputimo molbu da informacije koje su u vezi sa FK Rad budu ispravno prenete u skladu sa Zakonom o informisanju sa ciljem istinitog informisanja celokupne javnosti“, stoji u saopštenju Rada.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter