0
Fudbal

Miloš Trifunović strelac i asistent

Objavljeno: 31.03.13 u 18:03

milos-trifunovic-kina

Bivši fudbaler Crvene zvezde a danas „udarna igla“ kineskog Liaoninga Miloš Trifunović postigao je gol i asistirao je u remiju sa Šangaj Šenhuom (2:2) u 3. kolu prvenstva Kine.

Trifunović je u 16. minutu idealno reagovao pred golom ekipe čije su boje do nedavno branili Didije Drogba i Nikolas Anelka i Liaoning je došao do prednosti. Kada je Edu na asistenciju srpskog napadača u 37. povisio na 2:0 nije izgledalo da će u drugom delu igre Liaoning morati da se bori za makar jedan bod, međutim, sve se promenilo u nastavku. Prvo je Al Katib u 62. minutu smanjio prednost gostiju da bi Dadi u 85. postavio konačan rezultat.

Ekipa Miloša Trifunovića tako drugu utakmicu za redom u samoj završnici propušta priliku da stigne do trijumfa, jer je i u prošloj rundi na meču protiv Tjandžin Teda primila gol u 93. minutu. Sa tri trijumfa Liaoning bi bio suveren sa Šandongom i Kingdaom na prvoj poziciji.

Liaoning je sada na odličnom petom mestu sa pet osvojenih bodova a u narednom kolu 6. aprila gostuje Šenksinu iz Šangaja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter