0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Milijaš: „Sad je sve u redu“

Objavljeno: 31.03.13 u 20:47
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nenad Milijaš je u utakmici protiv kragujevačkog Radničkog postigao 4.000 prvenstveni gol u istoriji Crvene zvezde, ali je pored toga zaradio i potres mozga. Dan kasnije kapiten crveno-belih se osećao dobro i objasnio je kako je do svega došlo.

„Posle pada nisam znao šta me je snašlo. Zakačio me je protivnički igrač pri skoku pa sam pao sa dva metra visine. Doktor Popić mi je prišao i pomogao da dođem sebi, a ja sam ga gurao želeći da se vratim u igru. Rečeno mi je da je to nemoguće, a ledeće čega se sećam je da me iznose na nosilima. Danas sam se osećao mnogo bolje“ – rekao je u izjavi za Večernje novosti Nenad Milijaš, kojem je na licu mesta dijagnostikovan blaži potres mozga, ali je nakon snimanja ustanovljeno da nema većih oštećenja.

Za razliku od Milijaša koji može da se vrati treninzima, Luka Milivojević će već u ponedeljak morati na operaciju pošto je u duelu sa jednim fudbalerom zaradio napuknuće nosne kosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter