0
Košarka

foto:starsport

Vukoičić: „Potcenili smo Slobodu“

Objavljeno: 30.03.13 u 23:11
foto:starsport
foto:starsport

Vlada Vukoičić, trener Crvene zvezde, bio je vrlo nezadovoljan nastupom svojih igrača u prvom poluvremenu utakmice u Užicu.

„Igrači Slobode su motivisano i agresivno otvorili meč. Igrali su izvanredno i bez respekta, hrabro i muški, pa su došli do osam poena prednosti. Mi smo drugačije počeli, i verovatno smo potcenili rivala. Imali smo lošu kontrolu igre „dva na dva“, a bili su bolji od nas i u igri „jedan na jedan“.

Međutim, u drugom poluvremenu videli smo pravo lice Crvene zvezde.

„Drugo poluvreme smo odigrali sa više uvažavanja protivnika. Uz to, na Slobodu je uticao i manjak igraca u rotaciji i umor“ – kazao je Vukoičić, koji je iskoristio priliku da čestita domaćim navijačima koji su napunili dvoranu i napravili odličan ambijent.

Trener Slobode Vladimir Đokić je izrazio nadu da će njegov tim i u nastavku prvenstva pružati partije poput one koju su prikazali u prvih 20 minuta duela sa Zvezdom.

„Čestitam košarkašima Crvene zvezde na svemu što su do sada uradili, a mi smo imali motiv više sa ovakvom publikom i sa ovakvim protivnikom. U prvom poluvremenu odigrali smo odlično i onako kako sam zamislio, ali u nastavku videlo se da mi imamo još uvek neiskusan tim i da je Zvezda to što jeste. U nastavku Superlige probaćemo nekoga da iznenadimo, samo želim da nastavimo ovako dobro da igramo“ – kazao je Đokić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter