0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Vojvodina drži korak sa Zvezdom

Objavljeno: 30.03.13 u 20:51
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Vojvodine su u poslednjoj utakmici subotnjeg programa 20. kola Jelen Superlige Srbije savladali Jagodinu sa 1:0 na njenom terenu zadržavši tako korak sa Crvenom zvezdom u borbi za drugo mesto. Zanimljivo je da „lale“ ni u 11 utakmici sa „ćuranima“ nisu poraženi, odnosno uz pet remija upisali su i šestu pobedu.

Jedini gol na utakmici postigao je internacionalac iz Gane Abubakar Umaru koji je u 30. minutu savladao golmana Bondžulića. Imala je Jagodina u drugih 45 minuta nekoliko dobrih šansi da izjednači, ali na nesreću domaćih navijača nije uspela u tome.

Vojvodina je tako i dalje ostala neporažena u drugom delu sezone i sa 41 bodom deli drugo mesto na tabeli sa Crvenom zvezdom, dok su Jagodinci upisali i treći minimalni poraz ovog proleća (pre toga od Partizana i Javora) pa sada zaostaju osam bodova za današnjim rivalom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter