0
Košarka

Foto: STARSPORT

Nelson želi da ostane u Zvezdi

Objavljeno: 30.03.13 u 15:04
Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

Jedan od najboljih košarkaša Crvene zvezde Telekom američki internacinalac Demarkus Nelson u opširnom intervjuu za beogradski portal B92 govorio je o svom životnom i košarkaškom putu koji ga je preko Djuka, Golden Stejta, Čikaga, italijnskog i francuskog šampionata doveo u redove ekipe sa Malog Kalemgdana.

Nelson koji je ljubimac Zvezdine publike, smatra da crveno – beli imaju sjajan tim u kome se naleze vrhunski pojedinci koji na najbolji mogući svoje kvalitete podređuju timskom uspehu.

Zvezdin Amerikanac istakao je da ih bez obzira na sjajnu šezonu u ABA ligi tek očekuju dve najvažnije utakmice na predstojećem završnom turniru.

Što se tiče njegove budućnosti Nelson bi vrlo rado sebe i u narednim godinama video u crveno – belom dresu jer kako sam kažeo „zavoleo je klub i grad“.

„Ovo je zaista jedna od mojih najomiljenijih sezona u Evropi. Uživam u Beogradu. Volim ovaj tim, volim grad i volim da igram ovde. Definitivno bih voleo da ostanem, velika je šansa za to. Ima još dosta vremena, moj agent i klub će morati da se sastanu kada bude trebalo, treba još toga da se desi“, rekao je Demarkus Nelson.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter