0
Domaći fudbal

Nastavlja se JSL

Objavljeno: 30.03.13 u 10:18

jsl

Posle dvonedeljne pauze zbog ne tako uspešnog nastupa reprezentacije u kvalifikacijama za SP u Brazilu nastavlja se nacionalni srpski fudbalski šampionat u širokim krugovima poznat kao Jelen Superliga.

Vreme se od poslednjeg odigranog kola nije nešto prolepšalo iako je kalendarski gledano proleće stiglo, no ukoliko se ne dogodi neki potop sve utakmice trebalo bi da budu odigrane po planu od odnosno seda u subotu i jedna u nedelju.

Aktuelni šampion ke taj koji će u Kuli protiv Hajduka igrati sutra, dok će beogradski crveno – beli utakmicu protiv Radničkog iz Kragujevca odigrati danas od 18 sati što je termin u kome će sigurno biti potrošeno više kilovata nego što je poželjno.

Za ovu utakmicu na Marakani svakako je vredno pomenuti da će to biti debi na klupi portugalskog trenera Rikarda Sa Pintua.

Pod svetlom refelktora, tačnije u večernjem terminu sastaće se u derbiju kola Jagodina i Vojvodina, a ta utakmica igra se od 19 sati.

Beogradski mali derbi igra se u Borči gde će od 14.30 BSK dočekati Rad, a moglo bi da bude zanimljivo i u Subotici gde u istom terminu Spartak dočekuje Novi Pazar.


Parovi 20. kola Jelen Superlige:

OFK Beograd – Sloboda Point u 14,30
BSK – Rad u 14,30
Donji Srem – Javor u 14,30
Spartak ZV – Novi Pazar u 14,30
Smederevo – Radnički (N) u 14,30
Crvena zvezda – Radnički 1923 u 18,00
Jagodina – Vojvodina u 19,00
Nedelja:
Hajduk – Partizan u 15,00

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter