0
Domaći fudbal

Milivojević: Boli me što govore da je moj ugovor štetan

Objavljeno: 30.03.13 u 15:33

image

Igraču Crvene zvezde i reprezentativcu Srbije Luki Milivojeviću ni malo se nije dopalo što se njegovo ime pominje u vezi sa štetnim ugovorima u Crvenoj zvezdi.

Podsećanja radi, potpredsednik kluba Saviša Kokeza izjavio je da će svi štetni ugovori po klub biti podvrgnuti reviziji, te da igrači koji na to ne pristanu neće moći da igraju.

Na to je reagovao Sprtaki direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović koji je rekaomda to nije tačno jer bi u tom slučaju Luka Milivojević ispao iz tima pošto je njegov ugovor navodno najštetniji od svih potpisanih.

Milivojeviću je zasmetalo upravo to što se njegov ugovor pominje kao najštetniji po klub, jer je pre dolaska u Zvezdu odbio ponudu turskog Genčlerbirligija. Tada je navodno Radu ponuđeno 1.2 milona evra za Milivojevića a njemu godišnja plata od 600.000, ali je on prihvatio da u Zvezdu dođe za pet puta manju platu odnosno za 120.000 evra po sezoni.

„Odbio sam turski klub a onda se pojavila Zvezda, sa kojom sam se lako dogovorio iako su mi ponuđeni pet puta manji uslovi, 120.000 evra godišnje. Zato me, jednostavno, boli kad neko dođe i priča mi da je moj ugovor štetan, a znam da smo i ja i otac vršili pritisak na Stojića da pređem u Zvezdu.

Da bi potpuno objasnio stvari Milivojević je rekao da je znao gde dolazi.

„Insistirao sam da dođem u Zvezdu, iako sam znao da dolazim za pet puta manje uslove i iako sam znao da ni to neću dobiti“ rekao je vesista Zvezde za Mondo.

Inače transfer Milivojevića iz Rada u Zvezdu iznosio je 600.000 evra plus 40% od narednog transfera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter