0
Domaći fudbal

Dauda napada Radnički

Objavljeno: 30.03.13 u 13:49

image

Mnogo polemike u poslednjih 24 sata nastalo je oko startne postave Crvene zvezde koja će se od 18 sati suprotstaviti na Marakani Radničkom iz Kargujevca.

Sasvim nesportske priče uticale su na tu polemiku, a pre svih navodno izostavljanje iz tima igrača koji ne žele da im se obavi revizija postojećih ugovora.

Međutim debitant na klupi Zvezde portugalski stručnjak Rikardo Sa Pintu odbio je bilo kakvu mogućnost da mu neko pod kojim god okolnostima sastavlja tim što bi trebalo da znači da će jedanaestorica koji danas budu na terenu zapravo biti naznaka fudbalske filozofije Portugalca.

Dakle očekuje se da Sa Pintu izađe na teren sa sledećim sastavom: Bajković, Vešović, Spajić, Mikić, Mladenović, Milivojević, Garido, Milijaš, Lazović, Kadu i Dauda.

Ukoliko se ispostavi do je ovo izbor Portugalca tim će se razlikovati od onog koji je forisirao njegov prethodnik Janković, ali će i potvrditi da nešto na relaciji između kluba i Srđana Mijailovića ne štima baš najbolje, što je bilo vidljivo još za vreme boravka „srpskog Murinja“ na klupi crveno – belih.

Sa druge strane u Ekipi Radničkog iz Kragujevca treba očekivati u timu i Draka Spalevića koji je je izgobio spor protiv kluba iz Šumadije i sada je rešio da se priključi ekipi. U kakvoj je Spalević formi ostaje da se vidi ali svakako će biti značajno pojačanje za posrnule Kragujevčane.

Prethodni susret ove dve ekipe koji je odigran na Marakani završenje bez pobednika, a takav ishod u današnjoj utakmici svakako bi više odgovarao gostima, dok bi crveno – belima ozbiljno ugrozio drugu poziciju na tabeli JSL jer imaju isti broj bodova 38 sa trećeplasiranom Vojvodinom koja večeras igra derbi u Jagodini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter