0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Vukoičić: „Favoriti smo!“

Objavljeno: 29.03.13 u 16:11
FOTO: starsport
FOTO: starsport

Košarkaši Crvene zvezde takmičenje u Super ligi Srbije otvaraju gostovanjem u Užicu ekipi Slobode. Crveno-beli ovaj meč dočekuju kao izraziti favoriti što potvrđuju i reči trenera Vlade Vukoičića.

„U grupi smo timova koji će se boriti za prvo mesto i prednost domaćeg terena u plej-ofu. Za nas je bitno da smo uspeli da složimo kockice i tokom većeg dela sezone u regionalnom takmičenju funkcionišemo kao pravi tim. Osvojili smo Kup Koraća, bili smo najbolje plasirani srpski tim u Jadranskoj ligi i zato ćemo u ovih 14 utakmica učiniti sve da potvrdimo status“, kazao je šef stručnog štaba crveno-belih.

Vukoičić je uveren da će duel u Užicu proteći u lepoj atmosferi.

„To će biti lepa prilika da se tamošnjoj publici, ali i našim vernim navijačima, kojih ima mnogo u tom kraju, prikažemo u lepom svetlu. Pozivam ih da dođu u što većem broju, a mi ćemo se potruditi da im se odužimo dobrom igrom i pobedom. Međutim, ne smemo da potcenimo Užičane, moraćemo da uložimo veliki napor i dobro oznojimo dresove ukoliko želimo da ostvarimo cilj“, poručio je Vukoičić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter