0
Ostali sportovi

Vojvodina slavila u derbiju

Objavljeno: 29.03.13 u 20:08

rukomet

Pobedom u derbiju 21. kola Merkur Osiguranja Superlige rukometaši Vojvodine načinili su veliki korak ka osvajanju šampionske titule. Oni su u Novom Sadu savladali aktuelnog šampiona ekipu Partizana sa 30:28.

Partizan je u ovaj meč ušao bez povređenih kapitena Maksića, Pavlovića, Meštera, Vanje Ilića… što se odrazilo i na igru crno-belih. Međutim, rukometaši Partizana su tokom većeg dela meča imali prednost. U prvom poluvremenu i po nekoliko golova razlike. Voša je uspela da uspostavi rezultatsku ravnotežu na kraju prvih pola sata igre.

U nastavku meča igrao se gol za gol, a kada je Vojvodina posle duže vremena povela u 47. minutu igre usledio je prekid utakmice zbog utrčavanja jednog navijača u teren. Posle desetak minuta susret je nastavljen, a Novosađani su uspeli da održe vođstvo i na kraju trijumfuju sa dva gola razlike najviše zahvaljujući sjajnom golmanu Abadžiću koji je u tim trenucima izvanredno branio.

Ova pobeda Vojvodini će doneti prednost u borbi za titulu pošto su ekipe sada izjednačene na tabeli, ali Novosađani imaju prednost zbog bolje gol razlike u međusobnim duelima. Do kraja prvenstva ostalo je još pet kola, a crno belima ostaje nada da će iskoristiti eventulani kiks „lala“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter