0
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

Sa Pinto propušta Radnički?

Objavljeno: 29.03.13 u 08:40
Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

Već kao po navici stvari se u Crvenoj zvezdi komplikuju, pa postoji verovatnoća da Rikardo Sa Pinto ne bude na klupi crveno – belih na utakmici sa Radničkim iz Kragujevca.

Naime, klub iz Ljutice Bogdana još nije potpisao raskid ugovora sa Aleksandrom Jankovićem a to je pored još razno razne dokumentacije neophodno da bi Sa Pinto bio registrovan, a rok ističe danas!

„Crvenoj zvezdi u petak ističe rok da dostavi neophodnu dokumentaciju za novog trenera. Da bismo završili proceduru potrebno je da predaju zahtev za licenciranje, da prilože njegovu legitimaciju, uplate taksu i dostave nam potvrdu o sporazumnom raskidu ugovora, potpisanu od prethodnog trenera. Ukoliko sve to ne budu uradili, Sa Pinto neće moći da sedi na klupi protiv Radničkog 1923“ rekao je za Novosti predsednik Trenerske organizacije Miloljub Ostojić.

Pored ovog, problem za ljude sa Marakane može da predtsavlja i licenca koju portuglaski stručnjak ima pošto još uvek nije potvrđeno da on ima PRO licencu koja je neophodnanza rad u Jelen Superligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter