0
Evropske lige

Radović: Idemo na pobedu u gradskom derbiju

Objavljeno: 29.03.13 u 11:25

image
Dve pobede, remi i poraz, prolećni je bilans lidera poljskog šampionata Legije. Navijači bi rekli „dosta je za sad“ ali ne i Miroslav Radović i Danijel Ljuboja, koji žele samo pobede i učvršćivanje prvog mesta na tabeli.

Posle lakog trijumfa nad petoplasiranim Gornjikom od 3:0, Legiju čeka vruće gostovanje Poloniji. Kako Radović kaže, svi u klubu svesni su da ovakvi mečevi donose prevagu kada je u pitanju borba za titulu, a ni Polonija je se ne odriče, pošto je na trećem mestu sa osam bodova zaostatka.

„Poloniju sedam predugih godina nismo pobedili na njenom terenu. Reč je o veoma dobroj i organizovanoj ekipi koja zna šta hoće, ali i ona ima mane. Na nama je da ih iskoristimo i dođemo do tri nova boda. Idemo na pobedu, ništa drugo nas ne interesuje“, rekao je Radović.

Legija je najefikasniji tim šampionata, i tim sa najviše pobeda i najboljom gol-razlikom. Radović smatra da su do svega došli zahvaljujući odličnom razumevanju unutar ekipe.

„Atmosfera je odlična. Vredno radimo, ispunjavamo zadatke koji se od nas traže i razmišljamo samo o osvajanju titule. Mislim da smo najkvalitetnija ekipa u prvenstvu i da nećemo ispustiti prednost u odnosu na rivale“, naglasio je poslovođa Legije Miroslav Radović.

Utakmica 20. kola između Polonije i Legije na programu je u subotu 30. marta od 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter