0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Radnički, kao i Zvezda, traži izlaz iz krize

Objavljeno: 29.03.13 u 17:19
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pomoćni trener Radničkog 1923 Bojan Leontijević izjavio je pred duel sa Crvenom zvezdom na Marakani u okviru 20. kola Jelen Superlige da su obe ekipe u krizi igre i rezultata.

„Utakmice protiv Crvene zvezde i Partizana su utakmice u kojima ne možete mnogo da izgubite, ali možete jako mnogo da dobijete. U odnosu na to mi i pripremamo utakmicu. Ovo je duel dve ekipe za koje slobodno mogu da kažem da se nalaze u krizi rezultata i krizi igre“, izjavio je Leontijević.

Uloga favorita prepuštena je Zvezdi, tako da će Kragujevčani potpuno rasterećeno ući u ovaj meč.

„Po prvi put posle dužeg vremena pritisak će više biti na strani protivnika u odnosu na nas tako da možemo rasterećenije da uđemo u igru“, dodao je Leontijević.

Bojan Beljić fudbaler Radničkog ističe da će on i njegovi saigrači učiniti sve da prebrode rezultatsku krizu u kojoj se nalaze.

„Zvezda je u krizi rezultata, ekipa koja je promenila trenera, a u krizi rezultata smo i mi. Nama je svaki bod bitan i učinićemo sve da do njega dođemo. Spremni smo za ovu utakmicu, naporno treniramo, pitanje je samo kada ćemo izaći iz krize. Duel sa Zvezdom neće doneti mnogo pirlika za gol, tako da ćemo morati svaku šansu da iskoristimo“, zaključio je Beljić.

Meč između Crvene zvezde i Radničkog 1923 na programu je u subotu od 18 časova na Marakani.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter