0
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

Kokeza upozorava menadžere

Objavljeno: 29.03.13 u 12:31
Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

Ad hoc potezi rukovodstva Crvene zvezde koji za cilj imaju gašenje finansijskog požara postali su praksa na Marakani.

Bez pravog programa odnosno prave ideje kako zaustaviti propadanje srpskog fudbalskog giganta, glavni ljudi crveno – belih na jedvite jade pokušavaju da se izvuku iz dubokog minusa.

Tako je potpredsednik kluba Slaviša Kokeza u intervjuu za Mondo poručio menadžerima, agentima i klubovima da mogu da se oproste od precenata koje imaju u ugovorima.

„Ukoliko menadžeri, agencije ali i klubovi, ne budu želeli da sednemo za sto i napravimo neki normalan, džentlmenski dogovor, tj. ako ne budu želeli da pristanu na korekcije ovih sramnih procenata, bićemo prinuđeni ili da im igrače stavimo na raspolaganje ili da ih sklonimo u drugi plan.“ kazao je Kokeza.

On je takođe rekao da svi igrači osim Bajkovića, Daude i Garida imaju problematićne ugovore.

„Crvena zvezda je pretvorena u poligon za distribuciju igrača u inostranstvo. Neće moći više da se ide tim putem, između ostalog klub se raspada i zbog takvih ugovora. Iskreno se nadam da će se našem pozivu odazvati svi, a oni znaju dobro kolike procente imaju u tim ugovorima i šta je korektno, a šta ne. Znaju vrlo dobro i na koji način su uopšte došli u situaciju da potpisuju takve ugovore. To nije ni časno, ni pošteno. Nijedan menadžer, ni agencija neće živeti na grbači Crvene zvezde.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter