0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Jorović: Borili smo se osam meseci za neki cilj

Objavljeno: 29.03.13 u 18:03
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkašima Igokee izuzetno je krivo zbog svih dešavanja oko plasmana u Evroligu. Najbolji košarkaš ekipe Branko Jorović ističe da je ekipa dala sve od sebe da zadrži prvo mesto.

„Šta da kažem o celoj situaciji? Posao koji je bio do nas mi smo odradili na najbolji mogući način – zadržali smo prvo mesto u ligi. Nama igračima i stručnom štabu veoma je krivo zbog svega – borio si se osam meseci za neki cilj, ali šta je tu je… Sportski deo je odrađen, ostalo treba da odluči naš upravni odbor“, rekao je Jorović.

Krilo Igokee ističe da će ekipa na završnom turniru pokušati još jednom da pokaže svima da im je mesto u Evroligi.

„Mi ćemo na fajnal-foru dati sve od sebe da prvo uđemo u finale, a onda i da osvojimo titulu kako bismo pokazali svima da su nas pogrešno shvatali tokom sezone i da ponovo dokažemo da nam je mesto u Evroligi“, dodao je Jorović.

Dobar rad i dobra atmosfera bili su formula uspeha ekipe iz Aleksandrovca.

„Tajna uspeha je u dobrom radu od prvog dana, kao i u izuzetno dobroj atmosferi. Mislim da je to najveći razlog naših uspeha. Na početku nismo znali da ocenimo koji su naši dometi, ali posle nekoliko utakmica videli smo da ostale ekipe nisu nešto kvalitetnije od nas. Kako je vreme odmicalo, mi smo dobijali sve više na motivaciji i bili smo rasterećeniji. Nije bilo lako, ali mislim da smo zaslužili prvo mesto“, ističe Jorović.

Krilni igrač Igokee je treći strelac lige, a šesti najkorisniji igrač regionalnog takmičenja.

„Košarka je timska igra, moj učinak sigurno ne bi bio takav da nije mojih saigrača. Naravno dam sam zadovoljan, ali ne bih mogao da iskočim da mi nismo ovako dobri i da nismo na vrhu. Svako je dao svoj maksimum“, zaključio je Jorović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter