0
Evropske lige

Janković ponovo starter

Objavljeno: 29.03.13 u 11:53

image
Srpski fudbaler Boško Janković polako se vraća u formu posle dvoipomesečne pauze zbog povrede, a priliku da to potvrdi imaće ovog vikenda u duelu svoje Đenove i Sijene, za koji je najavljeno da će se vratiti među startnih jedanaest.

Taj meč mogao bi da bude odlučujući za Jankovićev tim u borbi za opstanak, pošto ima samo jedan bod više od svog narednog protivnika. Zbog Uskrsa, svi dueli 30. kola Serije A igraju se u subotu, a susret u Đenovi na programu je od 15 časova.

„Spremni smo. Konačno sam se vratio i daću sve od sebe da pomognem Đenovi u borbi za opstanak. To nam je jedini cilj do kraja sezone“, istakao je Janković.

U timu Đenove svesni su da su im pobede potrebne da bi osigurali mesto u eliti ove sezone. Janković i njegovi saigrači nisu osetili slast pobede još od sredine februara, kada su slavili protiv Udinezea sa 1:0 na svom terenu. Od tada su igrali odlično na nekim utakmicama, ali nisu imali sreće, pa su posle remija bez golova sa Palermom, usledili porazi od Rome, Milana i Fiorentine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter