0
Fudbal

Srbija „petardirala“ Helene

Objavljeno: 28.03.13 u 21:53

futsal-srbija

Futsal reprezentacija Srbije zabeležila je i drugu pobedu na kvalifikacionom turniru u Zrenjaninu koji se igra za plasman na predstojeće Evropsko prvenstvo u Belgiji.

Nakon Poljske „orlovi“ su savladali i nejake Grke sa 5:0 pa će se za prvo mesto u grupi 5 boriti sa selekcijom Portugalije koja je takođe skupila svih šest bodova, a taj meč je na programu u subotu.

Na utakmici protiv Grčke našu reprezentaciju je u vođstvo doveo Slobodan Rajčević u 3. minutu, a Stefan Rakić je u 17. povećao na 2:0 što je bio i rezultat prvog poluvremena. U drugom delu igre u listu strelaca su se upisali Aleksandar Živanović, koji je postigao dva gola (27′, 28′) i Mladen Kocić koji je u 29. minutu stavio tačku na ovaj meč.

Samo pobednici sedam grupa će overiti direktan plasman na Evropsko prvenstvo, dok će sve drugoplasirane i najbolja trećeplasirana selekcija igrati baraž.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter