0
AdmiralBet ABA Liga

Otkazuje se F4 u Laktašima?

Objavljeno: 28.03.13 u 11:56

image

Sramotno i skandalozno ponašanje rukovodioca ABA lige koje je u zabludu dovelo sve timove koji su za cilj imali plasman u Evroligu izgleda da će svoj epilog dobiti na sličan sramotan način.

Naime Igokea se već izjasnila da je fajnal for u novim okolnostima ne zanima, a sada pošto između ABA lige i opštine Laktaši kojš nije potpisan ugovor o održavanju završnog turnira, svi su izgleda ta F4 bude otkazan.

„U klubu podržavamo Bajićev stav. Odluka o otkazivanju završnice takmičenja biće doneta na sednici UO, ali u klubu se slažemo da ga treba otkazati, jer nam ponestaje motiva da ga organizujemo, uz svu našu želju i nadu da će neko poštovati naše rezultate. Pravila se stalno menjaju, prema nama postoji maćehinski odnos u kojem se sve radi protiv našeg tima. Vrlo je neozbiljno što su čelnici ABA na početku sezone obećali da će prvak regularnog dela takmičenja igrati u Evroligi, a potom promenili tu odluku“ kaže predsednik Igokee Boris Spasojević z Večernje novosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter