0
Tenis

Maša prejaka za Jecu

Objavljeno: 28.03.13 u 19:22

jelena-jankovic-ruke

Jelena Janković neće igrati u finalu turnira u Majamiju pošto je posle 64 minuta igre poklekla pred Marijom Šarapovom koja je slavila sa 2:0 u setovima (6:2, 6:1).

Već je na početku meča bilo jasno da naša teniserka nema gotovo nikakvo šanse, kako zbog odlične igre Ruskinje, tako i zbog činjenice da nije imala mnogo vremena za oporavak posle četvrtfinalnog meča.

Šarapova je krenula furiozno, dobila prva tri gema uz samo jedan izgubljen poen, ali je Jankovićeva uspela da dobije sledeća dva gema. Stekao se utisak da bi srpska teniserka mogla da parira protivnici, ali se to nije desilo. Šarapova opet dobija tri gema zaredom i osvaja prvi set.

Agonija Jankovićeve nastavila se u drugom setu. Šarapova je relativno lako osvojila prva četiri gema i bilo je jasno da će zabeležiti pobedu. Jelena je u petom gemu uspela da izbegne poraz „na nulu“ u drugom setu, a u samoj završnici nije imala ni sreće u pojedinim trenucima pa je druga teniserka sveta rutinski privela meč kraju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter