in ,

Ristović: Došlo je vreme za promene

ristovic

Nešto mora da se menja! To je sada već svima jasno. Propusti rukovodioca ABA lige oko propisa koje mesto vodi u Evroligu iznervirali su sve ljubitelje košarke u regionu. Izjave čelnih ljudi regionalnog takmičenja su sada već postale lakrdija. I da se više ne ponavljamo. Mnogo toga je napisano i izrečeno u poslednjih mesec dana.

Upravo zbog svih dešavanja u minulom periodu, kao i poslednje informacije da Igokea želi da odustane od organizovanja fajnal-fora, Crvena zvezda je zahtevala hitan sastanak borda ABA lige i Sidra.

„Ovo je samo još jedan u nizu propusta u rukovođenju ligom za koji je odgovoran predsednik lige. Ovako nešto, posle svega što se dogodilo u poslednjih mesec dana,  moglo se i očekivati. Sve ovo postaje više nego neozbiljno i to je slika koju ABA liga šalje o sebi. Pitamo se kada će predsednik ABA lige zakazati Bord Sidra i Bord ABA lige, jer smatramo da bi ovi sastanci trebalo da se održe pre odigravanja Fajnal fora, ako ga uopšte bude i bilo. Ovo nije prvi put da zahtevamo ovaj sastanak, ali još nikakav odgovor od predsednika ABA lige nismo dobili“, izjavio je dirketor crveno-belih Davor Ristović za Sportal.rs.

Promena pravila u poslednji momenat najviše štete nanela su Igokei i Crvenoj zvezdi, a Ristović smatra da je došlo vreme za promene u upravljačkoj strukturi ABA lige.

„Moram da naglasim da su najveći gubitnici u čitavoj ovoj ujdurmi Igokea i Crvena zvezda. Već nekoliko puta smo upozoravali da neke stvari u upravljačkoj strukturi ABA lige i Sidra moraju da se menjaju, a ovo je još jedan neoborivi dokaz da je došlo vreme za promene, jer je očigledno da mnoge stvari u organizaciji regionalnog takmičenja ne funkcionišu“, zaključio je Ristović.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Peruci alternativa za Bastu

Veliki poklon malom Mesiju