0
Evropske lige

Kuz spreman za Juventus

Objavljeno: 27.03.13 u 23:38

kuzmanovic-dribling

Zdravko Kuzmanović je tokom prethodnog vikenda napustio kamp reprezentacije Srbije, tvrdilo se da je povređen (neki kažu i uvređen jer ga nije bilo čak ni na klupi za meč protiv Hrvatske), da bi se fudbaler Intera naprasno oporavio i spreman dočekuje derbi meč Serije A protiv Juventusa.

„Bolje mi je, treniram naporno kako bih bio spreman za meč sa Juventusom, međutim za takvu utakmicu moram da budem maksimalno spreman da bih igrao. Mi smo Inter i ne plašimo se nikoga, dokazali smo im i u Torinu da možemo da ih pobedimo iako imaju odličnu sezonu. Dosta smo zaostali bodovno, ali imamo svoj cilj a to je plasman u Ligu šampiona“ – kazao je Kuzmanović za klupski sajt.

Pored toga popularni Kuz je objasnio da više voli da radi sa Stramaćonijem nego sa Mihajlovićem, da mu je drago što je došao u Inter jer su mu idoli Zaneti i Stanković i da bi voleo da i on postane deo istorije milanskog kluba kao njih dvojica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter