0
Košarka

Kad može u Americi može i u Srbiji

Objavljeno: 27.03.13 u 23:57

tomasevic-razvojna liga

U Kući košarke u sredu je održana promocija i potpisivanje ugovora sa generalnim sponzorom Razvojne Swisslion košarkaške lige. U želji da se produži sezona za klubove iz Agroživ košarkaške lige Srbije koji se nisu plasirali u Superligu, a pruži šansa za dalji napredak mladim igračima, rodila se ideja o Razvojnoj ligi. Liga počinje 10. aprila, a završava se 29. maja. Igraće se 14 kola po liga sistemu, a učestvovaće osam klubova.

Ugovor o saradnji poptpisali su Dejan Tomašević, potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije, zadužen za takmičenje i Željko Vlahović, potpredsednik poslovnog sistema kompanije Swisslion.

„Želeo bih da se zahvalim kompaniji Swisslion, incijatoru ove ideje Bošku Đukanoviću, kao i svim klubovima, sudijskoj organizaciji koji su jedinstveno podržali Razvojnu ligu, koja će, nadam se, omogućiti mladim igračima da još više napreduju, a da će se rezultati njihovog rada videti već na početku sledeće sezone“ – istakao je Dejan Tomašević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter