FOTO: starsportphoto.com
in ,

Čović nije podložan ucenama

FOTO: starsportphoto.com
FOTO: STARSPORT

Nebojša Čović kao potpredsednik Fudbalskog kluba Crvene zvezda u poslednje vreme daje sve zanimljivije izjave.  Poslednja u nizu je da najtrofejniji srpski klub baš i ne mora svake godine da igra u evropskim takmičenjima, a sve povodom novog odbijanja Radne zajednice da za prethodnih devet meseci zaposleni prime minimalce.

„Realnost je da do daljnjeg isplaćujemo minimalce i mislim da su to svi shvatili. Ti koji zaposlenima obećavaju više i koji su navodno zabrinuti za njihovu sudbinu neka izađu u javnost i neka kažu da su nabavili novac za isplatu. Ako će zaposleni u klubu da nas ucenjuju evrolicencom onda i ne moramo da igramo u Evropi“ – rekao je Čović u izjavi za Večernje novosti, istina potpredsednik kluba nije naglasio da Crvena zvezda i na terenu može da ostane bez plasmana u evropska takmičenja ako ekipa nastavi da beleži loše rezultate.

Pored ove još jedna Čovićeva izjava je danas zaintrigirala javnost, a to je ona u vezi sa dugovanjima Elektroprivredi Srbije. Član uprave crveno-belih istakao je da je napravljen reprogram dugova i dodao je da se baš on zalagao da se utakmice igraju u dnevnom terminu kako se ne bi trošila struja.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Problemi za Sanderlend

„Delfini“ slavili i u Barseloni