0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KRAJ: Srbija – Škotska 2:0 (Đuričić 60′, 65′)

Objavljeno: 26.03.13 u 20:29
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

90’+3 Kraj utakmice Srbija – Škotska 2:0

86‘ Još jednu izmenu izvršio je Mihajlović, a Petrović je ušao ipu igru umesto dana vrlo dobrog Fejse. U tim trenucima Stojković je dobio žuti karton zbog odugovlačenja igre.

80‘ Dvostruku izmenu izvršio je Gordon Strahan. Umesto Roudsa u igri je Miler i Burk je zamenio Malonija.

80‘ Dvostruku izmenu izvršio je Gordon Strahan. Umesto Roudsa u igri je Miler i Burk je zamenio Malonija.

75‘ Novi žuti karton ža igrača Škotske, a javnu opomenu dobio je Bridket posle starta nad Đuričićem. Takođe je nekoliko minuta ranaije žuti karton dobio i Nadtasić.

67‘ Prva izmena u redovima Srbije, umesto Tadića u igri je Đoređević.

65′ GOOOOOOL! 2:0 za Srbiju. Tomović je bio u solo prodoru i prilično sebično je sam hteo da savlada golmana Maršala,a kada u tome nije usleo pritrčao je Đuričić i odbitak smestio u praznu mrežu.

60′ GOOOOOOL! 1:0 za Srbiju. Tadić je uposlio Fejsu koji je ušao u kazneni prostor ali nije uspeo da ozbiljnije šutira, međutim lopta je stigla do Đuričića koji je iz okreta sa oko pet metara smestio u mrežu Škotske.

53‘ žuti karton za igrača Škotske. U pitanju je Čarli Adam, a neposreno posle toga i Rouds je upisan u sudijsku beležnicu.

52‘ Fejsa je oprobao šut sa oko 20 metara ali je !aršal uspeo da ukroti nezgodnu loptu.

48‘ Otvorenije igraju Škotlanđani u drugom delu utakmice, a gosti su čak i postigli gol koji je poništen zbog ofsajda.

46‘ Umesto Mekartura na početku drugog polivrmena Strahan je uveo Čarlija Adama.

FOTO: STARSPORT

45′ +1 POLUVREME SRBIJA – ŠKOTSKA 0:0. Orlovi su po teškom terenu imali više od igre, stvorili su par dobrih šansi, dok se Škotska opredelila za čuvanje rezultata.

43′ Završnica poluvremena pripada Srbiju, smenjuju se centaršutevi čas sa leve čas sa desne strane ali ponovo bez prave prilike za gol.

37‘ Karambol u kaznenom prostoru Škotske, tri puta su Orlovi šutirali ka golu Maršala i sva tri puta gosti su uspeli da izblokiraju šut.

33‘ Posle pola časa igre utisak je da je teren u sve lošijem stanju i da je teško očekivati da ćemo videti neki izuzetan potez. Škotska se oslobodila početnog pritiska i sada sve više prete golmanu Stojkoviću.

27‘ Upravo je Tošić imao ovu priliku za Srbiju, šutirao je ovaj omaleni Orao sa oko 19 metera ali je lopta prohujala pored leve stative golmana Škotske.

25‘ Žuti karton za Tošića. Nastasić je kiksuno ka lopti krenuo jedan igrač Škotske koga je Tošić sa leđa zaustavio i opravdano dobio javnu opomenu.

20‘ Nova šansa za Srbiju. Dugu loptu uputio je Nastasić, pna je stigla do Đuričića koji je uspeo da izbori poziciju za šut međutim lopta je bila lak plen za golmana Maršala.

13′. Jasno je opredeljenje Škotlanđana da se pre svega odbrane a potom eventualno ako im se ukaže šansa ugroze gol Stojkovića. Orlovi sa druge strane vrlo lako dolaze do kaznenog prostora gostiju ali sem šuta Baste još nisu stvorili ozbiljniju šansu.

9‘ Prva šansa za Srbiju. Posle konfuzije u odbrani Škotske lopta je stigla do Baste koji je iskosa sa desne stran šutirao po zemlji ali je golman gostiju sigurno intervenisao.

5‘ Igra se po jako teškom terenu. Srbija ima početnu inicijativu ali za sada bez ozbiljnijih prilika.

1‘ Počela je utakmica. Srbija će u prvom poluvremenu napadati ka golu koji se nalazi ja južnom delu Karađorđa.

20.28 na pristojno popunjenom i vrhunski od snega očišćenom Karađorđu odslušanr su nacionalne himne i sve je spreno za početak utakmice.

Od 20.30 na stadion Karađorđe igra se utakmica 6. kola

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter