0
Domaći fudbal

Prijem kod Ministarke omladine i sporta

Objavljeno: 26.03.13 u 15:06

Alisa Marić

Danas je Ministarka omladine i sporta Alisa Marić ogranizovala prijem za osvajače medalja na Evropskom prvenstvu u Geteborgu  Asmira Kolašinca i Mihaila Dudaša ,njihove trenere Nikolu Tomasovića i Fedju Kamasija, kao i rukovodstvo Atletskog saveza Srbije Veselina Jevrosimovića i Slobodana Brankovića.

Tema prijema su bile pre svega medalje sa šampionata, ali i izgradnja atletske dvorane. Ministarka je izuzetno zadovoljna  rezultatima i ostvarenim  kontinuitetom osvajanja medalja na velikim takmičenjima.

Razgovaralo se i o inicijativi ASS o vraćanju nacionalnih priznanja trenerima, kao i o atletskim dvoranskim disciplinama koje nisu na olimpijskom programu, a trebalo bi da imaju isti tretman kao ostale aletske discipline.

Slobodan Branković se zahvalio Ministarstvu omladine i sporta na dosadašnjem ulaganju i podršci i nada se da će u predstojećem vremenskom periodu biti više ovakvih prijema, i da će ministarstvo još značajnije pomoći u razvoju Atletskog sporta u Srbiju.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter