0
Ostali sportovi

Pijetlović: „Prilika za mlade“

Objavljeno: 26.03.13 u 16:37

gojko-pijetlovic

Vaterpolo reprezentacija Srbije danas je otputovala u Barselonu gde je u sredu očekuje utakmica poslednjeg kola grupnog takmičenja Svetske lige protiv selekcije Španije.

Selektor Dejan Savić je zbog osiguranog plasmana na finalni turnir odlučio da u Španiju povede podmlađeni sastav i da odmori čak devetoricu najiskusnijih (Vanja Udovičić, Filip Filipović, Stefan Mitrović, Andrija Prlainović, Živko Gocić, Duško Pijetlović, Nikola Rađen, Milan Aleksić i Slobodan Nikić). Naša reprezentacija je u dosadašnje tri utakmice svetske lige zabeležila isto toliko pobeda pa meč dočekuje rasterećena.

Kapiten naše reprezentacije na ovoj utakmici, Gojko Pijetlović izneo je svoja očekivanja:

„Smatram da je jako dobro što su mladi igrači uvedeni u reprezentaciju. Ova utakmica sa Španijom, koja nema rezultatski značaj i pritisak je idealna prilika da se ova mlada ekipa koja predstavlja i budućnost reprezentacije dokaže i da pobedom nastavi pobedničku seriju naše selekcije u ovogodišnjoj svetskoj ligi jer smo mi Sribija i uvek moramo ići na pobedu“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter