0
Fudbal

Mitrović doneo pobedu „orlićima“

Objavljeno: 26.03.13 u 18:00

bugarska-srbija-mladi2

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije savladala je odgovarajuću selekciju Bugarske sa 2:0 (1:0) u prijateljskoj utakmici odigranoj u Loveču.

Prvi gol za našu selekciju postigao je Aleksandar Mitrović u 26. minutu. Napadač Partizana odlično se snašao posle kornera koji je izveo njegov klupski drug Darko Brašanac donevši tako „orlićima“ početnu prednost.

Dve prilike da već do poluvremena uveća vođstvo Srbije imao je napdač Rada Uroš Đurđević, ali je u oba navrata uspešniji od njega bio golman reprezentacije Bugarske Dimitar Jevtimov.

I drugi pogodak za mladu reprezentaciju Srbije postigao je Mitrović i to u 55. minutu nakon velike greške Angela Grnčova nakon čega mu je preostalo samo da loptu prosledi u praznu mrežu.

Nakon poraza od selekcije Holandije trijumf u duelu sa Bugarima je dobar znak uoči početka kvalifikacija za naredno Prvenstvo Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter