0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Mihajlović: „Odigrali smo kako sam tražio“

Objavljeno: 26.03.13 u 23:01
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Neposredno po okončanju utakmice protiv Škotske prve utiske izneo je selektor naše reprezentacije Siniša Mihajlović.

„Moramo da verujemo u ove mlade momke. Teren je bio težak, pokušali smo da igramo kratkim pasovima što nije bilo lako kako je vreme odmicalo. Zasluženo smo pobedili, a moglo je da bude i ubedljivije da smo iskoristili sve svoje prilike“ – kazao je Mihajlović.

Nije bilo panike posle prvih 45 minuta kada nismo mogli da otklučamo bravu Škota.

„Na poluvremenu sam igračima rekao da ćemo dati gol, samo je trebalo da budemo strpljivi. Imamo još četiri utakmice do kraja kvalifikacija, koje ćemo doigrati na maksimalnom nivou kako bi za naredne kvalifikacije bili što spremniji“ – kazao je selektor.

Nakon utakmice u Zagrebu „orlovi“ su u Novom Sadu pokazali potpuno drugačije lice.

„Bila je ovo teška utakmica za nas posle svega što se izdešavalo nakon poraza od Hrvatske. Momci su odigrali onako kako sam tražio od njih. Nijedna reprezentacija nas nije nadigrala u ovim kvalifikacijama, trebalo je da imaomo mnogo više bodova. Nadam se da će naša reprezentacija za godinu – dve biti takva da nećemo imati problem sa tim da li ćemo da se kvalifikujemo na neko prvenstvo već šta ćemo tamo da uradimo. Ni protiv Hrvatske mi nismo bili inferiorni primili smo dva gola iz naših grešaka“ – još jednom se selektor osvrnuo na prethodni period.

Nije propustio Mihajlović ni da se zahvali navijačima obe reprezentacije.

„Čestitam Novosađanima koji su po ovako teškom vremenu došli na stadion, a takođe se zahvaljujem Škotima koji su na pravi način bodrili svoj tim, a pokazali su i svoju humanost“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter