0
AdmiralBet ABA Liga

Bajić: „Neka F4 organizuje veći klub, grad, država…“

Objavljeno: 26.03.13 u 20:30

dragan bajic1

Nakon definitivne odluke ABA lige, koja je to uradila na preporuku Evrolige, da će se u elitno košarkaško takmičenje plasirati finalisti sa završnog turnira koji bi trebalo da se održi u Laktašima od 25. do 27. aprila oglasio se trener Igokee Dragan Bajić. On je putem otvorenog pisam pozvao upravu kluba da odustane od organizacije Fajnal-fora.

Bajićevo pismo vam prenosimo u celosti:

Kad je kvalitet i snaga moga tima za predstojeći Fajnal-for u pitanju koji treba da se igra na našem parketu i uz našu publiku ne plašim se kao trener.

Sa ovim timom ne plašim se nijednog protivnika, pogotovo ne u Laktašima, ali se plašim jos ožiljaka koji bi sigurno ostavili trajne posledice na sve nas, a to nam sigurno nije potrebno jer samo mi znamo kako se osećamo posle svega ovoga.

Ako ste u mogućnosti otkažite Fajnal-for pa neka ga organizuje neki veći klub, neki veći grad, neka veća država… Bolje da negde odemo kao turisti, jer je došlo vreme da je bolje gubiti i ostati srećan nego pobeđivati i ostati šokiran.

Sve ovo što se desilo je jedan veliki šok koji smo doživeli i moji igrači kao sportisti i ja kao trener odnosno sportski radnik. Svi zajedno smo imali sportski motiv, a to je da budemo najbolji jer smo znali šta nam donosi ako smo najbolji. Kao trener ovoga tima najbolje znam koje su njegove mogućnosti i krajnji dometi, smatram da su najbolji što su i pokazali u proteklom periodu.

Za to što smo najbolji zna se šta smo dobili – šok kao sportisti i ožiljak koji teško zarasta i jedno veliko ništa!

Polufinalni parovi Fajnal-fora su Igokea – Partizan i Crvena zvezda – Radnički i ako ne bude novih promena, što uopšte nije nemoguće, u Evroligu će se prema poslednjem tumačenju plsairati pobednici tih duela, ako to budu beogradski klubovi, a u suprotnom ništa nije sigurno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter