0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Super liga bez Samardžiskog, Lovernja, Emeninga i Vizera

Objavljeno: 25.03.13 u 23:48
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Još malo vremena je ostalo do početka Super lige Srbije i klubovi su zbog ograničenog broja stranaca morali da se odreknu usluga nekih.

Aktuelni šampion Srbije ekipa Partizana mt:s neće računati na Francuza Žofrija Lovernja koji je zbog istog pravila propustio završnicu Kupa Radivoja Koraća.

Trener Crvene zvezde Telekom Vlada Vukoičić ovoga puta iz ekipe je izostavio makedonskog centra Predraga Samardžiskog, dok je mesto u timu izborio „povratnik“ Elton Braun.

Kod Radničkog je situacija malo dramatičnija pošto je Muta Nikolić morao da se odrekne dvojice stranaca. Kragujevčani su se odlučili da Britanac Metju Emening i Amerikanac Kajl Vizer ne budu registrovani, a rukovodstvo Radničkog je pravovremeno reagovalo i na vreme su angažovali dva iskusna igrača centra Uroš Nikolića koji je stigao iz MZT-a i iskusnog krilnog centra iz Vršca Vladimira Vuksanovića.

Super liga Srbije počinje u subotu 30. marta kada su na programu utakmice 1. kola a sastaju se Vojvodina Srbijagas – Metalac, Sloboda – Crvena zvezda Telekom, Partizan mt:s – Mega Vizura, Konstantin – Radnički.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter