0
Fudbal

Foto: STARSPORT

Najteži poraz u karijeri

Objavljeno: 25.03.13 u 13:39

Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

Selktor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović danas se u okviru najave susreta sa Škotskom osvrnuo na nedavni poraz od repreyentacije Hravtske.

„Bez obizra na sve što se pojavljivalo u medijima prethodnih dana, verujte da je nama mnogo žalije zbog poraza u Zagrebu nego vama. Vi ćete za desetak dana da zaboravite tu utakmicu, a mi ćemo je nositi ceo život. Kao što je meni uspeh u Zagrebu 1999. godine bio najdraži u kraijeri, tako je ovaj poraz najteži igračima, ali i meni u igračkoj i trenerskoj karijeri“, rekao je Mihajlović na konferenciji u Staroj Pazovi.

Međutim ta utakmica je prošlost a ono što očekuje Mihine izabranike je uvek nezgodna reprezentacija Škotske, pa selektor sa pravom traži da se poraz iz Zagreba zaboravi.

„Pokazali smo da vredimo protiv Velsa, 60 minuta protiv Belgije i u drugom poluvremenu protiv Hrvatske. Nisu nas nadigrali, a golove su dali iz naše dve greške. Očekujem da protiv Škotske odigramo dobro, a kada mi igramo kako možemo, onda možemo da pobedimo svakog rivala“, konstatovao je Mihajlović.

Selektor je takođe istakao da očekuje podršku sa tribina ali da će i bez nje igrači dati maksimum jer igraju za Srbiju. Mihajlović je dodao da se igra Škotske promenila od dolaska Gordona Srahana te da oni sada više igraju po zemlji.

U konkurenciji za tim neće biti Aleksandar Kolarov i Zdravko Kuzmanović, ali Mihajlović pored njih neće moći da računa na Maraka Šćepovića i Aleksandra Ignjovskog.

Utakmica Srbija – Škotska igra se sutra uveče na stadionu Karađorđe u Novom Sadu od 20.30 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter