0
Ostali sportovi

Druženje sa olimpijcima na sajmu

Objavljeno: 25.03.13 u 21:07

sajam-kolasinac

Zahvaljujući kompaniji Fiat automobili Srbija, svi posetioci ovogodišnjeg Salona automobila imali su priliku da se druže sa srpskim olimpijcima koji su posetili štand ove kompanije. Veliko interesovanje izazvao je bacač kugle, Asmir Kolašinac, koji nas je nedavno obradovao zlatnom medaljom sa Evropskog dvoranskog prvenstva i uz njega bronzani vaterpolisti iz Londona, Andrija Prlainović i Nikola Rađen, kao i kajakašice Olivera i Nikolina Moldovan.

sajam-olimpijci

O aktivnostima i programima OKS u novom olimpijskom ciklusu govorio je Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

„Veliku zahvalnost dugujemo svakome ko prepozna sport kao pravo mesto za ulaganje i odluči da podrži olimpijski tim Srbije. Već na početku novog olimpijskog ciklusa Fiat Automobili Srbija bili su svesni važnosti bezrezervne podrške koja je neophodna za ostvarivanje dobrih rezultata. Idemo ka Riju, kao jedan tim, sa našim sportistima i svim našim partnerima, kako bismo se na kraju ovog ciklusa svi zajedno radovali uspesima i olimpijskim medaljama olimpijaca Srbije“, rekao je Vlade Divac.

sajam-prlainovic

U ime kompanije Fiat automobili Srbije olimpijcima Srbije dobrodošlicu je poželeo Geri Klark, komercijalni direktor FAS-a.

„Fiat automobili Srbija su lider u automobilskoj industriji u Srbiji i želimo da svojom aktivnom podrškom ovim mladim i talentovanim ljudima omogućimo da i oni budu lideri u svom sportu. Odlučili smo se da aktivno podržimo pripreme i stvaranje budućih šampiona, jer verujemo da Olimpijski tim Srbije ima požrtvovane, spremne i uspešne sportiste koji Srbiji mogu doneti samo radost. FAS je primer kako veliki trud i zalaganje mogu doneti samo boljitak, te ćemo našom podrškom nastojati da i drugima to omogućimo“, objasnio je Klark.

sajam-sestre-moldovan

Potpisivanjem Ugovora o sponzorstvu sa Olimpijskim komitetom Srbije, kompanija Fiat Automobili Srbija, već u prvoj godini ciklusa Rio 2016, postala je prva članica sponzorskog pula „MI SMO TIM RIO 2016“, Olimpijskog komiteta Srbije. Prema Ugovoru, sportisti koji u individualnim sportovima osvoje zlatnu medalju na igrama u Riju 2016, od FAS-a će na poklon dobiti „Fiat 500L“, dok će timovi koji dođu do zlatnog olimpijskog odličja osvojeni automobil pokloniti svom savezu.

Za sada su, prema usvojenim kriterijumima Olimpijskog komiteta Srbije, 59 sportista iz individualnih sportova i 7 reprezentacija iz ekipnih sportova (muška vaterpolo, muška i ženska odbojkaška selekcija, muška i ženska košarkaška selekcija i muška i ženska rukometna selekcija) uključeni u programe finansiranja olimpijskih priprema u prvoj godini olimpijskog ciklusa Rio 2016.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter