0
AdmiralBet ABA Liga

Vukoičić ljut, Muta zadovoljan

Objavljeno: 24.03.13 u 00:10

Vlada-Vukoicic

U uvodnom delu konferencije za medije posle meča između Radničkog i Crvene zvezde trener crveno-belih Vlada Vukoičić se osvrnuo na samu utakmicu izostanke Radivojevića i Rakočevića i povrtak u tim Eltona Brauna.

„Bili smo hendikepirani neigranjem Radivojevića i Rakočevića. Kapiten je danas dobio visoku temperaturu i nije mogao da igra što se značajno osetilo u našoj igri pre svega u napadu. Nismo imali dovoljno dubine u rosteru da izguramo utakmicu do kraja. Ovaj meč je bio odlična prilika da u tim ubacim Eltona Brauna i mislim da nije odigrao loše“ – rekao je Vukoičić.

Trener crveno-belih prilično se iznervirao nakon pitanja jednog od prisutnih novinarao tome ko bi Zvezdi više odgovarao u polufinalu, aludirajući na priču koja je ovih dana kružila „košarkaškom čaršijom“ da će Zvezda namerno da izgubi u Kragujevcu kako bi izbegla Partizan.

„Ne znam zbog čega nas vređate pričom da mi nekoga puštamo. Mi se u svlačionici svađamo i raspravljamo kako da dođemo do pobede, a onda slušamo takve komentare. Večeras smo izgubili nakon spleta okolnosti, a u polufinalu ćemo se sastati protiv istog ovog tima. Suludo je sada mesec dana uoči završnog turnira govoriti o tome ko bi nam više odgovarao pošto su i Partizan i Radnički kvalitetni timovi. Mi nismo birali nikoga niti nameštali jer to sebi ne smemo da dozvolimo, a sigiran sam da nije ni Radnički“  – kazao je Vukoičić, koji nije želeo da priča o narednom meču koji će ista dva tima odigrati u polufinalu ABA lige jer je po njegovom mišljenju sada prerano za to.

Miroslav-Nikolic
Nakon Vukoičića novinarima se obratio i trener domaće ekipe – Miroslav Nikolić.

„Zvezda je institucija i nije mala stvar pobediti je. Borili smo se maksimalno kako bi pobedili u ovaoj veoma važnoj utakmici koja je nama donela treće mesto i to mi je najvažnije. Nije mala stvar da Radnički bude treći i da iza sebe ostavi ekipe koje su igrale Evroligu“ – istakao je Muta na početku.

Trener Kragujevčana je potom objasnio i izostanak Aleksandra Ćapina kojeg je vrlo dobro zamenio mladi Miljenović.

Ćapin ima povredu prsta i od ponedeljka bi trebalo da počne da trenira. Miljenović me je zadovoljio večeras i vidi se da je dečko svetski talenat. On je pametan momak koji naporno radi i čeka svoju šansu, a ja sam preuzeo krivicu na sebe što ga nisam forsirao. To se dogodilo jer sam se opteretio da napravimo veliki rezultat ove godine“ – objasnio je Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter