0
Ostali sportovi

Šefik: „Izdržali smo neverovatne stvari“

Objavljeno: 24.03.13 u 21:49

denis sefik

Jedan od nazaslužnijih za remi Crvene zvezde u derbi meču sa kragujevačkim Radničkim bio je Denis Šefik koji je u poslednja četiri minuta začarao svoju mrežu.

„Radnički je bio bliži pobedi, ali su se moji saigrači fenomenalno borili. Izdržali su neverovatne stvari, o kojima ne bih sada govorio. S obzirom na to da su nam isključeni najbolji igrač i drugi bek, Radnički je ovu utakmicu morao da dobije. Kragujevčani su u poslednjih par utakmica pokazali svoje pravo lice, što ovoga puta nije bilo ni približno. Zato smo mi ovako okrnjeni uspeli da izvučemo važan remi. Tvrdim da Radnički ima najkvalitetniji sastav i predstoji nam velika borba za trofej“ – rekao je Šefik posle utakmice.

Filip Filipović smatra da je Radnički bio bliži pobedi.

„U nekoliko navrata smo imali šansu da ih matiramo, ali nismo uspeli. Očigledno da je umor i emotivno pražnjenje u finalu Kupa Evrope učinio svoje, zbog čega smo platili ceh na ovom meču i nismo iskoristili lepu priliku da završimo ligaški deo na prvom mestu. Igrači Crvene zvezde zaslužuju sve čestitke za sjajan meč. Odlično su se borili, jer se nisu mnogo pitali i nisu imali šta da izgube. Najbitnije je da se dobro odmorimo, jer je evidentno da nismo mogli da održimo visok tempo tokom cele utakmice“ – kazao je najbolji strelac meča.

Damir Burić je svestan da posle ovakvog ishoda igrače Radničkog očekuje teži zadatak u polufinalu plej-ofa, pošto će igrati protiv Partizana od kojeg su već izgubili na završnom turniru Kupa Srbije.

„Odigrali smo jako tešku utakmicu. Želeli smo da ostvarimo pobedu i nismo uspeli, ali šta da se radi. U plej-of ulazimo sa drugog mesta, pa ćemo samim tim imati i težeg protivnika u polufinalu. Partizan nas je pobedio u Kupu i pokazao da nikako nije za potcenjivanje. Objektivno, prve tri ekipe imaju najveće šanse da osvoje titulu, a presudiće nijanse“ – smatra Burić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter