0
Fudbal

Raća ne želi polemiku sa Kolarovim

Objavljeno: 24.03.13 u 23:23

petrovic-srbija-hrvatska-starsport

FOTO: STARSPORT

U analazi meča u Zagrebu Aleksandar Kolarov je rekao da je jedan od razloga i to što reprezentacija Srbije nema preveliki kvalitet u veznom redu. Nakon ove njegove opaske novinari su u Staroj Pazovi pitali Radosava Petrovića da li se on oseća prozvanim.

„Ne bih da pričam o tome, bolje da Kolarov to proanalizira. Ne osećam se prozvanim. Svako ima pravo na svoje mišljenje i ja to uvažavam“ – rekao je Petrović.

Raća je na Maksimiru odigrao samo poslednjih 15 minuta kada su „orlovi“ i najbolje izgledali na terenu, ali to što je prveo tek četvrt sata na terenu ne znači da je tuga manja.

„Dugo smo čekali tu utakmicu i mnogo smo očekivali od nje. Ne žalim što sam ušao, ni u životu ne ide sve uvek onako kako smo zamislili. Svejedno je da li sam počeo meč ili ušao sa klupe, žal bi bio podjednak u oba slučaja pošto se radi o meču koji je ušao u istoriju, bez obzira na konačan ishod“ – kazao je Petrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter