0
Domaći fudbal

foto:starsport

Pinto veruje u Zvezdu, ali sledeće godine

Objavljeno: 24.03.13 u 19:39
foto:starsport
FOTO: STARSPORT

Dolazak Portugalca Sa Pinta na klupu Crvene zvezde izazvao je pažnju i na Iberijskom poluostrvu pa je intervju sa novim trenerom crveno-belih uradio španski Mundo Deportivo. U izjavi za ovaj list Pinto je objasnio da je svestan gde je došao i šta se od njega očekuje.

„Zvezda je veliki klub. Najbolji period u svom postojanju imala je devedesetih godina kada je bila prvak Evrope. Trenutno stanje je loše pošto već šest godina uzastopno nije bila šampion. Pošto ove godine teško da možemo do titule za mene je pravi izazov sledeća sezona“ – rekao je Pinto, a prenose Večernje novosti.

Portugalca je obradovalo što je na Marakani upoznao ljude sličnog temperamenta.

„Fudbalski život sa emocijom, to je ono što volim. Volim ambiciozne ljude koji žele da pobeđuju i zbog toga sam uveren da možemo da uradimo nešto veliko. Važno je da ovu sezonu završimo na pravi način, a onda u tom pozitinom duhu da uđemo u anrednu godinu“ – objasnio je mladi stručnjak.

Ono što su srpski mediji saznali je da će Pinto na prvih nekoliko utakmica na klupi imati pomoć sportskog direktora Zorana Stojadinovića, kojem to nije bilo dozvoljeno u vreme mandata Aleksandra Jankovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter