0
Fudbal

Omladinci poraženi u Belgiji

Objavljeno: 24.03.13 u 16:04

omladinci

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije (igrači do 19 godina) poražena je sa 3:1 (1:1) u prvoj od dve prijateljske utakmice protiv omladinske selekcije Belgije.

U prvih 25 minuta viđen je odličan ritam naše ekipe, jak tempo i pritisak na odbranu Belgije a tek u 20. minutu golman Rajković je uhvatio prvu loptu. Šanse su imali Čavrić, Ožegović, Pavlovski (šut sa 20 metara), zaista je naš tim delovao odlično u tom periodu. Belgija je, ipak, povela u 35. minutu, najpre je Savić promašio loptu, a Filipović oborio Limbombea za najstrožu kaznu, da bi Oriđi je sigurno izveo penal. U poslednjem minutu prvog dela Bukers je oborio Pavlovskog, a jedanaesterac za našu reprezentaciju realizovao je Savićević.

I u nastavku utakmice prikazana je visok ritam uz kvalitetnu igra oba tima, disciplinovanu i borbenu. U 67. minutu sudija isključuje našeg kapitena Filipovića zbog starta nad Verstrateom i ostali smo sa igračem manje što se odrazilo na tok utakmice. Belgijanci su poveli ponovo preko Oriđija koji je solo akcijom postigao gol. Sjajnu šansu za novo izjednačenje imao je Stojanović posle pasa Dolmagića u 83.minutu, golman je, međutim, odbranio zicer. Konačno, iz kontranapada domaća selekcija postigla je i treći gol, preko Limbombea.

Selektor Srbije Ljubinko Drulović u ovoj utakmici je na teren izveo sledeći tim: Rajković, Živković, Savić, Filipović, Todorić, Veljković, Degenek, Pavlovski (od 75. Stojanović), Savićević (od 68. Luković), Čavrić (od 75. Dolmagić), Ožegović (od 68. Mihajlović).
Selektor: Ljubinko Drulović.

Revanš istih rivala biće odigran u ponedeljak od 19 sati, u Merhutu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter