0
Auto Moto

Izvini što sam te prestigao

Objavljeno: 24.03.13 u 16:33

image
Pobednik trke za Veliku nagradu Malezije vozač Red Bula Sebastijan Fetel izvinio se klupskom kolegi Marku Veberu što ga je prestigao kako bi ostvario pobedu.

Zbunjujuće na prvi pogled ali stvarno je tako. Naime Veber se pred sam kraj trke nalazio na prvoj poziciji, a Fetel je bio drugi i tako je prema naredbi iz tima Red Bula trebalo da ostane ali se aktuelni šampion oglušio o naredbu i napao praktično nespremnog Vebera koji je na kraju trku završio kao drugi.

„Hoću da kažem izvini Mark. Dogovor je bio da on pazi na auto i gume, a ja sam orilično rizikovao prilikom prestizanja. Nije trebalo to da uradim ali sad je gotovo.“ rekao je Fetel.

Zbog ovakvog razvoja događaja i diretkor Red Bula Kristija Horner bio je prilično besan.

„Ovo je smešno Seb, rekao sam mu preko radija“ kazao je Horner i dodao: „Danas smo imali priliku da vidimo nešto štone bi smelo da se događa. Međutim Formula 1 je timski i individualni sport i nekada na toj relaciji dolazi do konflikta interesa“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter