0
AdmiralBet ABA Liga

Vujošević: „Časovi ljubavi“

Objavljeno: 23.03.13 u 22:33

vujosevic-asceric-starsport

FOTO: STARSPORT

Pobeda Partizana protiv Solnoka nije bila tako laka kao što govori konačan rezultat o čemu je na konferenciji za medije govorio trener crno-belih Duško Vujošević.

„Za rivala smo imali kvalitetnu ekipu koja se pojačala u odnosu na naše prvi meč. Proglašeni smo za favorita, a najteže nam je bilo da pobedimo sami sebe pošto je značaj utakmice za nas bio veliki – učešće na Fajnal-foru. Videlo se već na zagrevanju da Vesterman ne može da igra na svom nivou pošto je tokom nedelje imao zdravstvene probleme, ali je insistirao da bude u timu. Njegovo odsustvo nadoknadili su drugi igrači i na kraju smo zasluženo pobedili“ – rekao je iskusni stručnjak.

I pored toga što protivnik nije imao zvučno ime, poput mnogih koji su ove i prethodnih sezona gostovali u Pioniru, beogradska hala je bila popunjena do poslednjeg mesta, verovatno zbog značaja utakmice.

„Zahvalio bih se publici, koja je ponovo pokazala da ne pravi razliku između Evrolige i regionalnog takmičenja. To što oni rade su pravi časovi ljubavi“ – kazao je miljenik te publike – Duško Vujošević.

Crno-bele u polufinalu očekuje duel sa Igokeom.

„Za ovaj tim Partizana sam plaman na završni turnir je veliki uspeh. Ispunili smo prvi cilj, ali to nisu naše krajnje ambicije. Da se završni turnir igra u Beogradu, sigurno da bi nam bilo lakše da igramo sa Igokeom, nego sa Zvezdom. Ali, na kraju, na Fajnal-foru nema lake utakmice i lakog protivnika“ – objasnio je je Vujošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter