0
ATP

Troicki krenuo pa stao

Objavljeno: 23.03.13 u 19:56

viktor-troicki-majami

Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u 3. kolo turnira u Majamiju pošto ga je na drugoj prepreci zaustavio  Žo-Vilfrid Conga pobedivši ga sa 2:0, po setovima 7:6(6), 6:3, posle jednog sata i 37 minuta igre.

Mnogo prilika Viktor je propustio u prvom setu da bi mu igrač poput Conge dozvolio da na kraju trijumfuje u tom delu igre. Dva puta je srpski teniser imao prednost brejka, pri rezultatu 5:4 servirao je za set, u taj-brejku je preokrenuo sa 1:5 na 6:5, ali sve to mu nije bilo dovoljno da savlada Francuza. Usledila su tri vezana Congina poena koji je tako stekao početnu prednost.

Verovatno deprimiran zbog načina na koji je izgubio set Viktor je već u prvom gemu drugog dela igre dozvolio Congi da napravi brejk, da bi u narednom propustio čak četiri prilike da uzvrati istom merom. Kako je set odmicao tako je postajalo jasnije da Troicki nema snage da se vrati u meč što je Conga dokazao oduzevši mu još jednom servis pri rezultatu 5:3 čime je okončao ovaj meč.

Viktoru preostaje da utehu pronađe u dubl konkurenciji gde će tokom večeri odigrati meč 1. kola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter