0
Fudbal

Tadić nije impresioniran atmosferom na Maksimiru

Objavljeno: 23.03.13 u 10:45

tadic

„Očekivao sam više. Daleko su tribine, bilo bi bolje da su bliže, da bude vrelija atmosfera. Na Marakani je bliže, u rupi je, i prava je erupcija“, istakao je Tadić.

Isto mišljenje imao je i Filip Đuričić.

„Očekivao sam goru atmosferu na tribinama, ali na terenu sa hrvatskim igračima nije bilo problema, to su sve dobri momci“, izjavio je Đuričić.

Kockasti su oba gola dali u prvom poluvremenu, posle početničkih grešaka srpskih fudbalera, strelci su bili Mandžukić u 22. i Olić u 39. minutu.

„Bila je ovo tvrda utakmica. Hrvatska je rano povela i to joj je dalo vetar u leđa. Probali smo da idemo na sve ili ništa. Imali smo prilike, ali nismo postigli gol. Možda bi bila drugačija priča da smo došli do gola“, rekao je Tadić, „Moramo da dignemo glave. Da smo igrali od početka kao u drugom delu bilo bi drugačije. Biće teško do kraja kvalifikacija, ali ćemo se potruditi da ostvarimo pobede“.

Naredni meč naš tim igra već u utorak, sa Škotskom u Novom Sadu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter