0
Domaći fudbal

Pinto proverio raspoložive snage

Objavljeno: 23.03.13 u 17:46

Trening Zvezda

Kao što je i najavio Sa Pinto je ove subote prvi put organizovao meč između prvotimaca i igrača iz omladinskog pogona, što će biti praksa i u narednom periodu kada god se za to ukaže prilika.

Podeljeni na „crvene“ i „plave“, Zvezdaši su odigrali dva poluvremena uz stalni nadzor i savete portugalskog stručnjaka koji je u zelenom markeru na terenu proveo sve vreme. S obzirom da zbog reprezentativnih obaveza do sredine sledeće nedelje ne može da računa na jedanaest igrača koji nastupaju za razne nacionalne timove, mladi stručnjak je dao priliku sedmorici omladinaca. Tišma, Jakšić, Piščević, Ristić, Lazić, Stojković i Zekić su se vrlo dobro snašli na terenu i odolevali starijim kolegama u prvih pola časa igrea  rezultat je bio u drugom planu.

Takođe, česta scena sa današnje trening utakmice bilo je zaustavljanje igre, a tokom tih pauza Sa Pinto je svojim izabranicima ukazivao na greške koje prave u kretanjima i postavljanju. Početni sastav „crvenih“ u formaciji 4-3-2-1 izgledao je ovako: Bajković, Mikić, Reljić, Maksimović, Mladenović, Milijaš, Dimitrijević, Kadu, Lazović, Vešović, Mudrinski. U drugom poluvremenu najbolji strelac Crvene zvezde, obukao je plavi marker, a na drugu stranu prešao je Abiola Dauda. Lakši trening pod nadzorom Bate Radulovića, odradio je samo Nikola Petković koji ima problema sa zadnjom ložom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter