0
Fudbal

Ćurčić generalno zadovoljan

Objavljeno: 23.03.13 u 20:37

Radovan-Ćurčić

U veoma čudnom meču, u kojem su sva tri gola pala u poslednjih 10 minuta, mlada reprezentacija Srbije je u petak poražena od vršnjaka iz Holandije sa 2:1. Selektor „orlića“ Radovan Ćurčić nije krio razočarenje igrom svojih izabranika u završnici meča, ali je generalno bio zadovoljan.

„Finiš utakmice je bio za kritiku i već od danas radićemo na ispravljanju grešaka koje smo napravili. Generalno sam zadovoljan, sve je bilo dobro osim tog pada koncentracije i na kraju i rezultata. Bili smo bolji od jakog rivala, pružili više, stvorili veći broj prilika, ali smo surovo kažnjeni za sopstveni propust“ – rekao je Ćurčić u izjavi za Večernje novosti.

„Orliće“ već u utorak očekuje duel sa Bugarskom, a za to gostovanje mladi stručnjak osim izmena u timu planira da promeni i formaciju.

„U Holandiji smo probali 4-1-4-1 i 4-2-3-1, a protiv Bugara nameravam da izvedem tim sa dva špica. Do početka kvalifikacija bi trebalo da se spremimo za više različitih varijanti“ – objasnio je Ćurčić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter